Portfoli'eau Sessions

Welke fotograaf wil het niet. Experimenteren met sluitertijden, vernieuwende composities, double exposures, ... kortom: creatief werk maken voor jezelf zonder de noodzaak om daadwerkelijk te presteren en 'correcte' beelden af te leveren.

Meer nog... Misschien wil je op vandaag dergelijke creatieve beelden deel maken van jouw identiteit als fotograaf, maar door gebrek aan portfolio verwachten jouw betalende klanten iets helemaal anders.

Hoe bouw je nu zo'n portfolio op als je de juiste klanten hiervoor niet kan boeken, omdat ze net jouw persoonlijke en adembenemende portfolio willen zien? Hoe kun je je onderscheiden en in de markt zetten als creatief & vernieuwend fotograaf, als je nog niet de volwaardige kans kreeg om het beste van jezelf te laten zien? The paradox of photography... iets waar ik je met mijn 'Portfoli'eau Sessions' heel graag mee verder help!

Exclusieve portfolio experience shoots die jou als fotograaf niet enkel helpen om verrassend nieuw portfolio materiaal te maken door te gaan experimenteren, maar ook de mogelijkheid bieden om te leren van én met collega fotografen, gevolgd door een leuk netwerkmoment.

Sounds like a lot of fun, niet?

BEZOEK WEBSITE

error: