CONTACTEER

MIJ

Heb je een (aan)vraag betreffende trouwfotografie in binnen- of buitenland? Yaaay! Vul het formulier hieronder in (klik op de knop 'naar het contactformulier als jullie het formulier niet vanzelf op deze pagina zien verschijnen) en ik help jullie zo snel mogelijk verder.

Heb je een andere (aan)vraag? Klik dan even door naar deze pagina met een aangepast contactformulier of neem rechtstreeks contact op via info@studioleau.be.

Bridal party having fun outside

ALGEMEEN CONTACTFORMULIER

Het proces

1. Contactformulier

2. Kennismakingsgesprek

3. Boeking

We plannen een kennismakingsgesprek in in mijn studio te Aalst of via een zoomcall zodat we kunnen ontdekken of de klik er is.

Ik luister graag naar jullie en jullie plannen, we overlopen mijn manier van werken, wat je van me kan verwachten en vervolgens kunnen jullie al jullie vragen op me afvuren.

Joepie! It's a match! Ik kan alvast niet wachten!

Om jullie datum definitief vast te leggen bezorg ik jullie 2 praktische zaken: een samenwerkingsovereenkomst en een voorschotfactuur. Van zodra deze ondertekend & voldaan zijn, staat jullie dag geblokkeerd. Een hele dag Studio Leau, only for you.

Vertel me iets meer over jullie, jullie huwelijksplannen, jullie gekste avonturen, welke serie jullie momenteel bingewatchen, jullie favoriete saus voor op de frietjes, ...

Ik kom zo snel mogelijk terug met nieuws over de beschikbaarheid van jullie datum, een antwoord op jullie vragen en mijn informatiebrochure.

One woman show:

Ter informatie: Studio Leau is a one woman show. Contacteer me op elk moment dat voor jullie het beste past maar hou rekening met een mogelijke vertraging in mijn antwoorden. Geen antwoord binnen de week? Check zeker even je spam en/of reclame folder en aarzel niet om mij opnieuw te contacteren.

AGENDA UPDATE:

Trouwseizoen 2023: volzet

Trouwseizoen 2024: 50 % Volzet


error: