WAARVOOR KAN JE

BIJ MIJ TERECHT

Trouwen & elopements

Jullie liefde verdient het allerbeste. Jullie maken dan ook bewuste keuzes: van jullie droomlocatie in het binnen- of buitenland, de genodigden en jullie menu tot de bloemen in het bruidsboeket. Jullie weten precies wat jullie willen en kiezen onbeschaamd voor het feest van jullie dromen. Jullie rekenen dan ook op een professionele trouwfotograaf die matcht met jullie hoge standaard.

MEER INFORMATIE

Pre-weditorials

Waarom kiezen als je alles kan hebben? Met een pre-weditorial shoot kies je voor een 'editorial style' koppelshoot in mijn studio. Highly posed, perfect gestyled & heerlijk minimalistisch. Want liefde mag soms ook gewoon badass & picture perfect zijn. Tijdens deze shoot doen we alles wat we op jullie grote dag zeker niet gaan doen. Isn't that fun?

COMING SOON

VOOR FOTOGRAFEN

Portfoli'eau Sessions

High-concept studio

Welke fotograaf wil het niet? Experimenteren met sluitertijden, composities & double exposures, ...Kortom: creatief werk maken voor jezelf zonder de noodzaak om daadwerkelijk te presteren. Een experience shoot met als doel je laten groeien als fotograaf. Vul je hoofd met creativiteit (en niet die SD kaart).

Ben jij als creatieve ondernemer op zoek naar professionele foto's waar je persoonlijkheid vanaf spat? Mogen je branding foto's anders, gedurfd of - dare I say - vernieuwend zijn? Voor alles behalve 'standaard' branding foto's ga ik graag persoonlijk met jou aan de slag voor het vertalen van jouw concept naar bruikbare beelden.

MEER INFORMATIE

COMING SOON

OVER STUDIO LEAU

DO WE HAVE

A MATCH?

OVER MIJ

Ik ben Liselotte, ofwel Lise Leau, de creatieveling achter Studio Leau. Go-getter, vernieuwer, artiest, maar ook op-en-top gevoelsmens en liefhebber van echte connecties en perfecte imperfectie. Ik wil dat jij 100% zorgeloos kan genieten van de mooiste dag van je leven, en nog jaren kan nagenieten. Dankzij spontane, verfijnde foto’s met een high-end finish.

Hiervoor combineer ik op-en-top professionele service met een persoonlijke, vlotte én vrolijke aanpak.

MEER OVER STUDIO LEAU

TASTBARE HERINNERINGEN OM TE KOESTEREN.

WERK MET MIJ

Bride having fun while being thrown up in the air

Contactinformatie

Studio Leau

Liselotte

Info@studioleau.be

© 2022 SLP CommV. Alle rechten voorbehouden. BTW BE0775.982.578.


Branding door Dot & Dash. Algemene voorwaarden | Cookie policy | Privacy policy

error: