TASTBARE HERINNERINGEN

OM TE KOESTEREN

ALBUMS

Voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd al een grote nood gehad aan het tastbaar maken van gebeurtenissen en herinneringen. Als nostalgische ziel dompel ik mezelf graag onder in het verleden & kan ik me urenlang verliezen in het bekijken, vasthouden, herlezen van memorabilia die ik doorheen de jaren verzameld heb in mijn 'herinneringen doos' (fancy woord voor een grote curverbox). Krantenknipsels, reservaties, toegangstickets, brieven, losse foto's, steentjes, ... Alles wat een persoonlijke waarde voor me heeft en me kan terugbrengen naar een mooie herinnering krijgt een plaatsje in de doos.

Sinds ik kindjes heb, maakte ik ook voor elk van hen een eigen doos. Een soort van persoonlijke teletijdmachine die ik doorheen de jaren voor hen vul en waarvan ik hoop dat ze ooit de onschatbare waarde genoeg zullen inzien om ze te koesteren en verder te zetten.

Dit wil ik ook voor jullie.

Daarom krijgen jullie van mij een minialbum. Noem het jullie mini curverbox. Mijn kleine zekerheid dat jullie favoriete foto's & herinneringen de tand des tijds zeker zullen overleven.

Om te garanderen dat jullie minialbum de foto's bevat die jullie willen koesteren over verschillende generaties heen, bezorg ik jullie binnenkort een link met de vraag om 20 foto's te selecteren uit de galerij. Met deze foto's ga ik aan de slag voor het ontwerp van jullie album.


error: